​Våra varumärken

Richard Western

Har idag blivit ett begrepp på marknaden. Har ett brett program av vagnar och fastgödselspridare. Har tillverkat vagnar i mer än 40 år. Idag sker tillverkningen på egna fabriker i England och Litauen. Båda fabrikerna har idag en kapacitet att tillverka 6 – 700 vagnar per år. Richard Western själv är trots sin ålder, 70 år, mycket aktiv i verksamheten i Litauen.

Länk Richard Western

Länk Western Fabrications

MOVA

Är vårt eget varumärke och används på alla vagnar som konstruerats och utvecklats av oss, som t.ex. storbalsvagnar, djurvagnar, skärbordsvagnar, sulkyvagnar och industrivagnar. MOVA är en förkortning av Maskin Och VAgn.

AGRIMEC

Mobila spannmålstorkar. Med mycket stor kapacitet och enkla att hantera.

Ring oss på kontoret så berättar vi mera

Länk Agrimec

Fliegl

Fliegl är en av de största tillverkarna av lantbruksmaskiner i Europa. Idag har vi begränsat vårt samarbete till deras mycket kraftiga betongblandare. Med Fliegls betongblandare kan vi erbjuda ett brett program av betongblandare av högsta kvalitet.

ITRunner Växlarvagn

Marknadens kraftigast växlarvagn. Stort program med olika modeller. Mycket välbyggd och säker vagn för dej som ställer höga krav på funktion och styrka. Från 8 ton till 30 ton och flaklängd från 3,0 till 7,5 meters flak​

Länk ITRunner

Junkkari

En av Finlands största tillverkare av bland annat vagnar. Med Junkkari vagnarna breddar vi vårt vagnssortiment med mindre vagnar med fällbara lämmar, från 5 upp till 16 ton. Junkkari har även ett program med dumpervagnar.​

Länk Junkkari

Etebra Maskin & Vagn AB, Larssons väg 11, 561 91 Huskvarna  •  Tel: 036-336 69 90