​Våra varumärken

Richard Western

Har idag blivit ett begrepp på marknaden. Har ett brett program av vagnar och fastgödselspridare. Har tillverkat vagnar i mer än 40 år. Idag sker tillverkningen på egna fabriker i England och Litauen. Båda fabrikerna har idag en kapacitet att tillverka 6 – 700 vagnar per år. Richard Western själv är trots sin ålder, 70 år, mycket aktiv i verksamheten i Litauen.

Länk Richard Western

Länk Western Fabrications

MOVA

Är vårt eget varumärke och används på alla vagnar som konstruerats och utvecklats av oss, som t.ex. storbalsvagnar, djurvagnar, skärbordsvagnar, sulkyvagnar och industrivagnar. MOVA är en förkortning av Maskin Och VAgn.

Junkkari

Vårt senaste tillskott på vagnsfronten. En av Finlands största tillverkare av bland annat vagnar, som nu gör ”come-back” på den svenska marknaden. Med Junkkari vagnarna breddar vi vårt vagnssortiment med mindre vagnar med fällbara lämmar, från 5 upp till 16 ton. Junkkari har även ett program med fina dumpervagnar.​

Länk Junkkari

Fliegl

Fliegl är en av de största tillverkarna av lantbruksmaskiner i Europa. Idag har vi begränsat vårt samarbete till deras mycket kraftiga betongblandare. Med Fliegls betongblandare kan vi erbjuda ett brett program av betongblandare av högsta kvalitet.

Länk Fliegl

Etebra Maskin & Vagn AB, Larssons väg 11, 561 91 Huskvarna  •  Tel: 036-336 69 90